Fushata për të ndihmuar familjen e Agimit vazhdon dhe mund të kontriboni në kët link - https://www.facebook.com/plavegucifounda…/…/117708921611213/

 

NJOFTIM PER TE PAME NGA VËLLAZERIA KUKAJ
Njiftojm. Miqt. Dashamirët. Dhe mbarë Komumitetin se
Me rastin e vdekjes se Vëllaut tonë

KAMER (KADRI)-KUKAJ
10/10/1951-----12/25/2015
Djemt Murseli. Muhamedi. Dhe Musaja Vajza. Hajria. Bashkëshortja Mirja. Vëllezerit. Arifi. Dhe Hyseni dhe e mbarë Vëllazeria Kukaj presim vizita ngushllimi me 10 Janar 2016 prej ores 10am-5pm
Ne Eastwood Manor
3371 Eastchester Rd
Bronx NY 10469

 

 

 

NJOFTIM PER TE PAME

Njoftojmë: miqtë, shoktë, farefisin dhe familjarët, se më 12/20/2015 hapim të pame për nanën

ZARIFE PRELVUKAJ GJONBALAJ

Grueja e MIFTAR MUSTAFË GJONBALAJ-t

E pamja organizohet, me 12/20/2015 për burra dhe gra, nga ora 10:00 e mengjesit deri në ora 5:00 të brëmjes,

në Restaurantin Eastwood Manor, 3371 Eastchester Rd, Bronx, NY 10469.

Familja Gjonbalaj,

Tel. 860 328 1066 dhe 860 883 9440

   
   
 
 
Copyright © 2011 fondiplaveguci.com, All Rights Reserved. Web Site designed by alexselimaj.com