Ju lutemi që pagesen e kontributeve dhe donacioneve tuaja t’i bëni në emër:
"Fondacioni Plavë Guci"

"FPG" është i liruar nga taksat nën: Internal Revenue Code 501(c)(3) 
Secili donator do të marrë vërtetim nga fondacioni i ynë si dhe emri i donatorit do të jetë i postuar në web faqen tonë www.fondiplaveguci.com Atë vërtetim mund ta përdorni për zbritjen e taksave. Ju falenderojmë për kontributimet bujare që ju dhuroni. Antarësimi vjetor është $120 për familje, dhe $60 shtes për secilin krah pune. Në web faqen tonë pagesa mund të bëhet edhe përmes Credit Cards apo PayPal.
Ne iu jemi mirënjohës personave/organizatave që kanë kontribuar për
Fondacionin tonë/tuaj në të kaluarën.


Antaresimi vjetore është $120 për familje. Pagesa mund të bëhet edhe përmes Credit Cards


 
 
 
Copyright © 2011 fondiplaveguci.com, All Rights Reserved. Web Site designed by alexselimaj.com