Anëtarësimi vjetor është $120 për familje dhe shtesë $60 për çdo krah pune.
U lutemi gjithë bashkatdhetarëve, që nuk i kanë përmbushur obligimet e anëtarësisë për ket vitë, ta bëjnë atë sa më parë.
Pagesa e anëtarësisë tani mund të bëhet përmes PayPal ose me post PO BOX 670923 Van Cott, Bronx, NY 10467.

Per çdo informim ju mund te na kontaktoni në
Tel:       917-530-2294
Email:  fondipg@hotmail.com

Ju falemnderit për mirëkuptimin dhe kontributin tuaj.


Antaresia e paguar për vitin 2011
Antaresia e paguar për vitin 2012
Antaresia e paguar për vitin 2015  


 
 
 
Copyright © 2011 fondiplaveguci.com, All Rights Reserved. Web Site designed by alexselimaj.com